Tarieven

We zijn ons ervan bewust dat onze tarieven in het algemeen hoger liggen dan die van de collega's in Groningen en pogen geen prijsvechter te zijn. Wij proberen een goede service en de beste zorg voor uw huisdier te leveren. In ons geval hangt daar, door de aanwezigheid van kennis en apparatuur, een hoger prijskaartje aan vast.

Wij zullen tijdens een consult altijd proberen te overleggen over de te nemen stappen en de hieraan verbonden kosten. Kosten van uitgebreid onderzoek en operaties kunnen variëren. Op uw verzoek kunnen we vooraf een kostenschatting maken, uitgaand van een normaal verloop van de verrichtingen.

Graag geven wij aan hoe wij het verschil proberen te maken zodat u kunt bepalen of wij als praktijk bij u passen.

 

Service

 • Wij werken uitsluitend op afspraak. Op die manier kunnen wij zo goed mogelijk de tijd in plannen die noodzakelijk is voor goed onderzoek en een juiste behandeling.

 • Daar waar mogelijk houden wij rekening met de karakters en mogelijke (besmettelijke) ziekten van de patiënten, om contactmomenten in de wachtkamer te vermijden. Voor katten is er een speciaal gedeelte in de wachtkamer gereserveerd.

 • Voor onze vaste cliënten bestaat op werkdagen de mogelijkheid met een dierenarts te overleggen op het telefonisch spreekuur tussen 13:00 en 13:30 uur.

 • De praktijk heeft zeer ruime openingstijden.

 • Wij hebben meerdere begeleidingsprogramma's om u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 • De mogelijkheid voor een bezoek aan huis tijdens de reguliere openingstijden.

 

Kwaliteit

 • Wij beschikken over uitgebreide in-huis-bloedanalyse apparatuur. Dankzij deze apparatuur kunnen wij veel onderzoeken zelf uitvoeren en hebben wij binnen 30 minuten de uitslagen.

 • Digitale röntgen en dentale röntgen.

 • Veilige narcosemiddelen en bewakingsapparatur bij operaties.

 • De mogelijkheid om dieren goed en intensief te verplegen. Denk hierbij aan verwarmde verblijven, infuus, sondevoeding, extra zuurstof en zorg en aandacht van de paraveterinair.

 • Diersoortspecifieke begeleiding. Gescheiden dierverblijven om de verzorging en het herstel van dieren zo goed en stressvrij mogelijk te laten verlopen.

 • Bij langdurige opname bieden wij u als eigenaar de mogelijkheid uw dier te bezoeken.  

 

Kennis en kunde

 • Met ons team van enthousiaste medewerkers is er voldoende ervaring in huis. Regelmatig worden nascholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 • Goede samenwerking en contacten met college dierenartsen en specialisten.

 • Beschikking over een goed netwerk van laboratoria. 

 

Betaling

De rekening dient direct na behandeling voldaan te worden. U kunt bij ons contant of per pin of per chip betalen. Betaling met creditcard is niet mogelijk.
In uitzonderlijke gevallen kan een betalingsregeling worden getroffen. Wij werken hiervoor samen met een factureringsbedrijf. Wel vragen wij dan van u een kopie van een geldig legitimatiebewijs en bewijs van recente adresgegevens. Ook dient u een verklaring te ondertekenen dat u niet aangemeld bent bij schuldsanering.

 

Huisdierverzekering

Maakt u zich zorgen over de te maken kosten bij een dierenarts? Overweeg dan om uw huisdier te verzekeren, aangezien een ‘ongelukje’ in een klein hoekje zit en de bijbehorende kosten in sommige gevallen op kunnen lopen.
Kijk voor meer informatie op: www.verzekerjehuisdier.nl

Op de website van het het LICG (Landelijk Informatie Centrum Gezeldschapsdieren) kunt u veel informatie vinden over het houden van huisdieren en o.a. ook de te verwachten kosten van het huisdier.

 

Annuleren van de afspraak

Mocht er onverwacht iets tussenkomen, annuleer de gemaakte afspraak dan tijdig (minimaal 24 uur van te voren). Indien u niet of niet tijdig de afspraak heeft geannuleerd zal 50% van de consultprijs in rekening worden gebracht.