Behandelingsovereenkomst

 

Als u bij ons ingeschreven staat met één of meer huisdier(en) dan bent u met Dierenziekenhuis Groningen een behandelingsovereenkomst aangegaan. Deze overeenkomst is van toepassing elke keer dat u met uw ingeschreven huisdier bij ons op de praktijk komt voor behandeling en/of onderzoek. 
Op deze overeenkomst zijn te allen tijde onze actuele algemene voorwaarden van toepassing, zoals gepubliceerd op onze website of ter inzage beschikbaar bij de balie van de praktijk.


Kosten

De kosten dienen direct na behandeling voldaan te worden. U kunt bij ons contant of per pin of per chip betalen. Wij accepteren geen creditcards.

Om een indruk te krijgen van de te verwachten kosten kan de behandelende dierenarts altijd een kostenraming maken. Informeer hier geheel vrijblijvend naar. Een kostenraming is echter wel een raming en tijdens de behandeling kan blijken dat de kosten anders zullen worden. Indien u tijdens de opname van uw dier bereikbaar bent kan de behandelend dierenarts contact opnemen om dit met u te overleggen. Bent u niet bereikbaar, dan zal de dierenarts een voor het dier beste beslissing maken.

 

Privacy - AVG

Dierenziekenhuis Groningen streeft ernaar om diensten van een hoge kwaliteit te leveren, waarbij betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met hun persoonsgegevens zien wij als een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze producten en diensten. Onze privacyverklaring vindt u op onze website of is ter inzage beschikbaar bij de balie van de praktijk.