U bent van harte welkom in onze kliniek waar wij u op een vriendelijke, beleefde manier zullen helpen.
Wij zullen uw dier op een liefdevolle manier de zorg bieden die het nodig heeft.

 

Gelijkwaardig

Wij behandelen iedereen in onze kliniek, zoals we zelf ook behandeld willen worden: gelijkwaardig en respectvol. Niemand in onze kliniek maakt kwetsende, discriminerende of beledigende opmerkingen naar of over anderen.

 

Etiquette bij de dierenarts

Veel dieren ervaren stress bij de dierenarts en tonen stressgerelateerd gedrag. Dit gedrag is wellicht anders dan u van uw huisdier gewend bent. Misschien komt u alleen voor een gezondheidscontrole en vaccinatie van uw huisdier, maar soms ook in geval van ziekte of voor een operatie. In alle gevallen is het een spannend moment voor uw huisdier.

Neem rustig plaatst in de wachtkamer en houd afstand van andere dieren. Zo kun je het als eigenaar een beetje makkelijker maken voor je huisdier. En niet alleen voor je eigen huisdier, maar ook voor andere dieren én de dierenarts en assistent.

Wij behandelen alle dieren met liefde en respect en hebben oog voor hun algehele welzijn. Als wij vermoeden dat het welzijn van uw huisdier in het geding is, dan zullen wij u adviseren hoe dat voorkomen of verbeterd kan worden. Fysiek en/of verbaal geweld tegen huisdieren, uw eigen of andere dieren in de kliniek, is niet toegestaan.

 

Geluidsopnames maken

Soms krijgt u veel informatie tijdens een bezoek aan de kliniek. In zo'n geval wilt u wellicht het gesprek opnemen. Dit is alleen toegestaan nadat u dat heeft gemeld aan de betreffende dierenarts, assistent of andere medewerker van de kliniek en deze daar toestemming voor heeft gegeven.

Het openbaar maken van geluidsopnames (bijv. op social media) is uitsluitend toegestaan na toestemming van de betreffende dierenarts, assistent of andere medewerker van de kliniek. Het openbaar verspreiden van opnames, zonder toestemming, is wettelijk niet toegestaan.

 

Fotograferen en filmen

Voordat u een foto maakt van een persoon of dier in de kliniek, of gaat filmen, heeft toestemming nodig van de betreffende persoon of eigenaar van het dier. Het openbaar maken van beeldmateriaal (bijv. op social media) is uitsluitend toegestaan na toestemming van de betreffende persoon.

 

Gevaarlijke voorwerpen

Elk voorwerp dat inherent gevaarlijk is of kan worden gebruikt bij geweld of bedreiging is niet toegestaan in onze kliniek.

 

Naleven van onze huisregels

Wij vragen u vriendelijk onze huisregels na te leven. Wij zullen u erop aanspreken als uw communicatie, gedrag of handelen in strijd met deze huisregels. In ernstige gevallen zullen wij u de toegang tot onze kliniek ontzeggen. Ook kunnen wij aangifte bij de politie doen.

 

De wijze waarop wij met u en elkaar omgaan is wederkerig. Gedrag dat wij niet toestaan:

  • geweld
  • intimidatie
  • discriminatie
  • grof taalgebruik
  • bedreigingen
  • of ander ongewenst en ongepast gedrag

 

Doe 's lief!

(ai gegenereerde afbeelding)