Spoed

Bel voor spoedgevallen:

050-5263255

Wilt u ook bij spoed bellen dat u eraan komt?

Vaak hebben onze medewerkers alvast enkele handige tips voor u. Ook kunnen wij dan vast spullen klaarleggen, het kan levensreddend zijn! (Mocht het nodig zijn dan kunnen wij indien nodig afspraken verzetten zodat anderen niet een onnodig lange wachttijd hebben of zelfs voor niets komen.)

Indien u denkt een spoedgeval te hebben buiten onze openingstijden belt u gewoon ons normale telefoonnummer 050-5263255.

Vervolgens hoort u op een bandje welke dierenarts die avond- /weekenddienst heeft en op welk telefoonnummer u hem of haar kunt bereiken.

Wij zijn verbonden aan de Dienstenkring Groningen, een samenwerkingsverband tussen onderstaande dierenartsenpraktijken:

  • Dierenziekenhuis Groningen
  • Dierenartsenpraktijk Beijum
  • Dierenkliniek Noorderplantsoen
  • Dierenkliniek Eikenlaan
  • Dierenarts Meulenberg
  • Dierenartspraktijk Lewenborg
  • Dierengeneeskundig centrum Paterswoldseweg
  • Dierenartsenpraktijk Ommelanden

Door deze goede dienstregeling is uw huisdier 24 uur per dag, het hele jaar door verzekerd van goede diergeneeskundige zorg. Als uw huisdier behandeld is ontvangt uw eigen dierenarts altijd een verslag van de behandeling zodat het dossier altijd zo compleet mogelijk blijft.

Het is voor u als eigenaar niet altijd even duidelijk welke problemen spoedeisend zijn. Ons advies is: bij twijfel altijd te bellen! De assistente of dierenarts kan samen met u een inschatting maken van de spoedeisendheid en een afspraak maken.

Omdat de dierenarts in de dienst geen visites kan afleggen zult u met uw dier naar de praktijk moeten komen. Indien u geen vervoer heeft, kunt u bellen met de dierenambulance Groningen, telefoonnummer: 050 579 1900. De vervoerskosten betaalt u aan de ambulancemedewerkers.

Wanneer uw eigen dierenarts geen dienst heeft, is het handig om het vaccinatieboekje mee te nemen. Indien het dier medicijnen krijgt en of u een diergeneeskundig rapport heeft, raden wij u aan deze mee te nemen.

De spoeddienst werkt op niet-reguliere openingstijden. Houdt er rekening mee dat de tarieven in de spoeddienst hoger liggen. Neem contant geld of uw pinpas mee.

Voor spoedgevallen is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week een dierenarts bereikbaar!

Contact

Dierenziekenhuis Groningen
Vechtstraat 74
9725 CW Groningen

T: 050 5263255
E: info@huisdierenkliniek.nl