Interne geneeskunde - Drs. Remco Jonker

Gespecialiseerd in de behandeling van huisdieren met inwendige ziekten

Mijn naam is Remco Jonker. Ik heb mij toegelegd op de behandeling van onder meer maagdarmziekten, hartproblemen, leveraandoeningen en nierziekten. Met mijn jarenlange ervaring, continue bijscholing en goede samenwerking met gerenommeerde dierenklinieken, bied ik de optimale zorg en behandeling van uw geliefde huisdier.

Ik werk uitsluitend op basis van doorverwijzing of second opion. 

U kunt iedere dinsdag en donderdag bij mij terecht in Dierenziekenhuis Groningen. Deze kliniek beschikt over uitstekende faciliteiten. Daarnaast beschik ik zelf over geavanceerde apparatuur voor echografie, ECG en endoscopie. Hiermee kan ik vrijwel alle internistische onderzoeken en behandelingen aanbieden.

 

Snelle diagnostiek en goede communicatie

Voor mij staat een snelle diagnostiek en behandeling bovenaan. Ook vind ik een goede communicatie essentieel. Ik zorg voor een duidelijke uitleg en informeer u van te voren over de te verwachten kosten. Uw eigen dierenarts wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook na thuiskomst van uw huisdier houd ik contact met u om, zo nodig, de behandeling bij te sturen.

 

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

  • Behandeling van hartziekten
  • Hartscreening bij honden en katten (o.a. HCM en DCM)
  • Echografie van het hart en de buik
  • ECG en bloeddrukmeting
  • Beoordeling van röntgenfoto's
  • Endoscopie, bronchoscopie en rhinoscopie
  • Aanvullend onderzoek van o.a. de lever, nieren, urinewegen en het maagdarmstelsel

 

Klik hier om het HCM-formulier te downloaden.
Klik hier om het PKD-formulier te downloaden.


Bent u op zoek naar een dierenarts met zeer uitgebreide kennis van de inwendige ziekten bij honden en katten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

 

RemcoJonker

 

Drs. Remco Jonker Interne geneeskunde

Gespecialiseerd in de behandeling van huisdieren met inwendige ziekten, zoals maagdarmziekten, hartproblemen, leveraandoeningen en nierziekten.