De trimsalon

In Dierenziekenhuis Groningen is een moderne trimsalon gevestigd.

Er zijn 2 gediplomeerde trimsters werkzaam, en vaak ook een trimster in opleiding.

Voor informatie, een prijsindicatie en/ of het maken van een afspraak kunt u bellen met het Dierenziekenhuis. Zij zullen u doorverbinden met de trimsalon of, indien er niemand aanwezig is, voor u een afspraak maken.

De vachtverzorging is bijzonder belangrijk voor een goede gezondheid en welzijn. Daarom biedt de combinatie dierenkliniek/ trimsalon vele voordelen. De dierenkliniek verwijst dieren met vachtproblemen naar de trimsalon. Omgekeerd kunnen de trimsters bij diergeneeskundige problemen (bijvoorbeeld ontstoken oren, eczeem, tandsteen o.i.d.) één van de aanwezige dierenartsen raadplegen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze trimsalon als u geen gebruik maakt van het Dierenziekenhuis.

Onze trimsters werken op afspraak en nemen ruim de tijd voor een behandeling.

Mocht er onverwacht iets tussenkomen zeg dan de gemaakte afspraak tijdig, minimaal 24 uur van te voren, af. Er kan dan een nieuwe klant ingepland worden en er hoeven aan u dan geen kosten in rekening te worden gebracht.

De volgende algemene adviezen gelden:

  • Laat uw hond van te voren zo goed mogelijk uit.
  • Breng uw dier vlo-vrij.
  • Breng uw dier nooit met een hele volle maag.
  • Breng uw dier wel zo droog mogelijk, een natte vacht is moeilijk te behandelen.
  • Afhankelijk van het type vacht gelden er bepaalde adviezen. Zo moet u een ‘plukhond’ nooit vlak voor de trimbeurt wassen. Overleg bij twijfel altijd even.
  • Breng een hond altijd aan de lijn.
  • Meld medische problemen altijd!


Onze trimsters hebben een ruime ervaring met katten. Hierdoor is het vaak mogelijk om een kat zonder verdoving te trimmen. Mocht het ondanks alles toch noodzakelijk zijn om een trimbeurt onder verdoving uit te voeren dan is dit onder deskundige begeleiding mogelijk.

De trimsalon is voorzien van een wasruimte voor zowel grote als kleine honden. Het is ook mogelijk om bij ons uw hond te laten wassen, zonder dat uw huisdier verder getrimd wordt. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld zelf geen gelegenheid hebt en een wasbeurt wel nodig is. Denk hierbij ook aan medicinale shampoos.

Voor een goede verzorging van de hond is aandacht voor de vacht heel belangrijk en daarbij hoort een regelmatig bezoek aan de kapper. Wij hopen uw dier snel te mogen begroeten!

Contact

Dierenziekenhuis Groningen
Vechtstraat 74
9725 CW Groningen

T: 050 5263255
E: info@huisdierenkliniek.nl